KONTAKT, KONTAKTA OSS

KONTAKTA OSS

 

Hej!

Kul att du är intresserad av Kvibergs Park. Här finns en stor mängd olika föreningar, butiker, hotell, restauranger och lokaler till uthyrning. Läs nedan om hur du kommer i kontakt med rätt person.

 

Så får du snabbast svar


På Kvibergs Park drivs de flesta anläggningar av enskilda aktörer och föreningar. Vi rekommenderar dig att i första hand vända dig direkt till den aktör ditt ärende gäller. Det är både enklast och snabbast. Du kan även kontakta Göteborgs Stad om ditt ärende gäller kommunal verksamhet på Kvibergs Parks område, eller om du är osäker på vart du ska vända dig.

Nedan hittar du en lista med vart du ska vända dig beroende på vilket sorts ärende du har.


Vart ska du vända dig?


Är du intresserad av någon särskild verksamhet? Exempelvis en förening, Beach Center, hotellen eller något evenemang på området- ta då kontakt med dem direkt. På Kvibergspark.com hittar du länkar till många av områdets verksamheters egna hemsidor.

Är du intresserad av lokaler eller anläggningar på området? Higab förvaltar Kvibergs kasernområde, och Prioritet Serneke Arena driver arenan med samma namn. Har du frågor om lokaler eller anläggningar kan du kontakta dessa. Kontaktuppgifter finns på Higab och Prioritet Serneke Arenas hemsidor, som du även hittar länkar till längre ned på denna sida.

Är du intresserad av någonting i områdets utomhusmiljö? kan du kontakta Göteborg Stad, som förvaltar större delen av områdets utomhusmiljö. Via Göteborgs Stads kontaktcenter kan kommunen svara på de flesta frågor. Är du intresserad av någon specifik del, till exempel bollplanerna, motionsspåren, belysning, parkering eller liknande kan du även ta direktkontakt med den verksamhet som förvaltar platsen.

Vill du veta mer om området rekommenderar vi ett besök på Göteborg Stads webbsida:

www.goteborg.se/kvibergspark

Länkar:


Kontaktcenter Göteborg stad:

http://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk%3a20130502-0930

Telefon: 031-365 00 00


Higab

www.higab.se


Prioritet Serneke Arena

http://www.prioritetsernekearena.se/

 

Vi ses på Kvibergs Park!

 

 

Vänliga hälsningar

Kviberg Park samverkansförening

 KVIBERGS PARK